De ce o podea turnată din rășină epoxidică?

Fără categorie

De ce o podea turnată din rășină epoxidică?


  • Pardoselile din rasina epoxidica dau un aspect luxuriant si contemporan oricărei locuinte.
  • Podelele realizate de noi oferă o experiență caldă si funcționează perfect impreuna cu sistemele moderne de încălzire în pardoseală.
  • Deoarece podelele noastre se realizeaza prin turnare, ele se vor potrivi perfect oricarui spatiu si vor copia linia peretilor, scarilor sau a mobilierului dumneavoastra de bucatarie.

Toate pardoselile noastre din rășină turnată sunt disponibile într-o gama larga de culori si modele care cu siguranta satisfac pana si cele mai exigente gusturi.

 

Pardoselile turnate din rășină epoxidica devin o alegere din ce în ce mai populară ca soluție pentru proiectele rezidentiale.

Fără îmbinări si fără margini, podelele din rășină epoxidica reprezinta o varianta completă pentru spatiile rezidențiale dar si pentru cele comerciale.

Majoritatea sistemelor noastre de rășini epoxidice sau poliuretanice sunt rasini alifatice, ceea ce înseamnă că, odată instalate pe podea, sunt rezistente la radiatiile solare in special radiatiile ultraviolete si nu se ingalbenesc în timp.

Sistemele noastre sunt, de asemenea, complet impermeabile, ușor de curățat / întreținut și oferă calități hipoalergenice.

 

Rasinile epoxidice se pot instala pe orice suport: beton, sapa, gresie, placaj multistrat etc.

 

Frumusetea acestor pardoseli consta in diversitatea lor si multitudinea de culori, modele si finisaje.

 

Pentru detalii sau oferte de preț ne puteți contacta la:

Tel : (+4) 0758.615.638

WhatsApp: 0758.615.638

Email: info@realion.ro

Website: www.realion.ro